Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pusić vrlo jasna:

'Iza nas je razdoblje Čačića na visokim pozicijama u HNS-u'

Pusić Čačić
Marko Jurinec/PIXSELL
22.08.2013.
u 22:08

Na pitanje čuje li se s bivšim predsjednikom HNS-a Radimirom Čačićem, Pusić je rekla da ne od kada je otišao na odsluženje kazne zbog izazivanja prometne nesreće u Mađarskoj.

Predsjednica HNS-a i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić kazala je u Vijestima RTL-a da je iza stranke razdoblje kada je Radimir Čačić zauzimao visoke pozicije u HNS-u.

Vesna Pusić odbacila je nagađanja da HNS napušta vladajuću Kukuriku koaliciju te je kazala da se \"bez daljnjega\" vidi u koaliciji s SDP-om do kraja mandata. Na pitanje čuje li se s bivšim predsjednikom HNS-a Radimirom Čačićem, Pusić je rekla da ne od kada je otišao na odsluženje kazne zbog izazivanja prometne nesreće u Mađarskoj.

- To je razdoblje iza nas - kazala je Pusić na pitanje vidi li Čačića ponovno na visokoj poziciji u HNS-u. Radimir Čačić posljednjih mjesec dana nalazi u otvorenom kaznenom popravnom domu u Valturi kod Pule.

>>Čačić slobodan vikend proveo u društvu supruge

>>Radimir Čačić u zatvoru je pristojan i ponizan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije